Programok

Kaláka Devecserben október 29-én (szombaton)

Az alábbi szalmás eseményre szeretnénk felhívni a figyelmeteket!

A rendezvényt ugyan nem a Magyar Szalmaépítők Egyesülete szervezi, de érdekes programnak ígérkezik:


"Önfenntartó szalmaházat építünk egy devecseri családnak pusztán az összefogás erejével, pénzforgalom nélkül. Devecser az "összefogás városa" címet kapta, a ház a Presztízs Összefogás Ház nevet. Nem véletlen, hiszen vagy az építőanyagot vagy a szakmunkát adták hozzá eddig több mint nyolcvanan. Kis és nagyvállalatok, magánemberek. Most kétkezi munkára hívjuk a segíteni akarókat. Fogjunk össze és rakjuk EGYÜTT a szalmafalat! Október 29-én, szombaton reggel 8 órától napnyugtáig építjük szalmabálákból a ház külső falait. Természetesen szakavatott "szalmászok" segítik a munkánkat, de ha minden bálára szeretnénk, ha jutna egy dolgos kéz, akkor legalább ötszázan kellenénk. Mi ott leszünk, szeretettel hívjuk és várjuk Önt is, Téged is! Forralt bort, forró teát és meleg ételt ajánlunk a segítségért.

A munkából szeretnénk ha kivenné a részét a vörösiszap-katasztrófát vizsgáló parlamenti bizottság minden tagja és természetesen a Mal Zrt. vezetősége is! Így aztán őket is meghívtuk.

Bővebb információt Tancsa Ágnes a Pannon Presztízs Magazin szerkesztője tud adni a 70/410-3143-as telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A részvételi szándékot is ezeken az elérhetőségeken kérjük jelezni!"

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ az alkalmazások helyes működése illetve jobb felhasználói élmény érdekében.