Bemutatkozunk

Szomorú, hány épületet építünk fel, úgy hogy nem gondolunk bele, milyen hatással lesz a környezetünkre, de még abba sem, hogyan fogjuk fizetni a számláinkat. Szociális lakásokba költöztetjük a legszegényebbeket, és nem törődünk vele, miből fogják befűteni évről évre. Import építőanyagokat vásárolunk, amivel a profit külföldre vándorol, itthon pedig tovább nő a munkanélküliség. Legtöbben tesszük mindezt anélkül, hogy egy pillanatra is elgondolkodnánk.

Mi elgondolkodtunk. A szalmaépítés nem csak környezeti gondokra, hanem számos szociális, gazdasági és társadalmi problémára is megoldást jelenthetne. A szalma kiváló hőszigetelő, a kevésbé tehetőseknek is megfizethető, építésre teljes mértékben alkalmas, itthon van, ára a hazai mezőgazdaságban marad. Mindössze fel kell ismernünk, és az őt megillető helyre tenni a köztudatban, ahogy számos idegen országban már megtették.

A Magyar Szalmaépítők Egyesülete elsősorban arra vállalkozott, hogy itthon is felismerteti a szalmában rejlő lehetőségeket, és segíti a megvalósításban azokat, akik már túljutottak a felismerésen.

 

 

A szervezet megnevezése: Magyar Szalmaépítők Egyesülete

Nyilvántartási száma: 2850

Bejegyezte: Békés Megyei Bíróság

Bejegyző végzés: Pk.60.093/2009/6

Bejegyzés dátuma: 2009. szeptember 11.

Székhelye: 5650 Mezőberény, Jókai u. 14.

Hatóköre: országos

Jogállása: önálló jogi személy

Adószáma: 18395497-1-04

Számlaszáma:16200151-00062446, MAGNET BANK

Honlap: www.szalmaepitok.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 0630 9866 727

 

 

Elnökségi tagok:

Révész Gabriella, elnök

Adamikné Karcagi Eszter, alelnök

Igaz Titusz, alelnök,

Schwarczkopf György, alelnök

 

 

 

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ az alkalmazások helyes működése illetve jobb felhasználói élmény érdekében.